فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

فرهاد مجیدی به ایران برمی‌گردد

با پاسخ منفی یحیی گل‌محمدی به مجید جلالی و تیم ملی امید گزینه دوم برای هدایت این تیم فعال می‌شود و او کسی نیست جز فرهاد مجیدی.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 23
کد خبر: ۲۳۳۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، فرهاد مجیدی بعد از اینکه استقلال را قهرمان لیگ برتر کرد، برای ادامه مربیگری راهی تیم اتحاد کلبا شد و بعد از یک فصل و نیم حضور دراین تیم به تازگی از هدایت این تیم برکنار شد.

 

او حالا یکی از گزینه‌های مجید جلالی برای هدایت تیم امید است. البته رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال ابتدا دوست دارد یحیی گل‌محمدی را به این سمت برگزیند. مجید جلالی گفته با یحیی گل‌محمدی وارد مذاکره شده است و امیدوار است او را برای پذیرش این پست راضی کند.

 

به همان اندازه که احتمال توافق یحیی گل‌محمدی با تیم ملی امید وجود دارد، به همان اندازه احتمال است که قرارداد همکاری امضا نشود. به این خاطر که یحیی گل‌محمدی چند هفته قبل گفته بود، دوست دارد برای ادامه مربیگری راهی تیم باشگاهی شود که دغدغه مالی و امکانات نداشته باشد. در حالی که به خوبی می‌دانید همواره یکی از مشکلات تیم امید کمبود منابع مالی و امکاناتی و همین طور بازیکن بوده است.

 

با منتفی شدن حضور یحیی گل‌محمدی در تیم ملی امید گزینه فرهاد مجیدی برای این تیم فعال می‌شود. به نظر فرهاد بی‌میل با پذیرش این سمت نیست. او دوست داشت این سمت را در تیم ملی امید امارات قبول کند اما حرف و حدیث‌ها در این باره واقعی نشد.

 

فرهاد مجیدی پیش از این هم در برهه‌ای هدایت گر تیم امید بود اما عمر حضور او در این تیم به مسابقات رسمی قد نداد.

 

بازگشت فرهاد مجیدی به فوتبال ایران و تیم ملی امید. این اتفاق محتملی است./ خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار